Nahajate se v skupini 1 ZALOŽBA ->

1. IN 2. DEL (SKUPAJ) J.MAJES: ZDRAVNIK ZDRAVI ...
 
Šifra artikla
61896
Redna cena
70,00 EUR
 
Spletna cena
63,00 EUR
 
Prihranek
(10,00%) 7,00 EUR
 


Dodaten opis:
AKCIJA ob nakupu obeh izvodov skupaj plačate 60€ namesto 70€!

Knjigi sta nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj priznanega slovenskega zeliščarja in botanika Jožeta Majesa.
V PRVEM DELU je avtor svoje znanje in posluh za rastline strnil v 240 strani obsežno knjigo trde vezave, katero poleg receptov in nasvetov, krasijo še nazorne barvne fotografije rastlin in prikazov izdelave mazil in sirupov. Avtor se na zelo poljuden in vsakomur razumljiv način dotakne osnovnih pravil nabiranja, imenovanja, sušenja in hranjenja zdravilnih rož. Zelo nazorno opisuje tradicionalne postopke izdelave tinktur, sirupov, mazil, olj, praškov in celo zeliščnih bombonov. A najbolj obsežen del knjige je namenjen reševanju akutnih in kroničnih obolenj, ki pestijo sodobnega človeka.
Jože Majes podaja recepte in mešanice, s katerimi lahko uspešno odpravljate in zdravite večino današnjih bolezni. Knjiga ni pisana kot običajen priročnik, kot jih poznamo kar nekaj v našem prostoru. Pisana je preprosto, na podlagi izkušenj in pričevanj ljudi, ki so se uspešno pozdravili z zdravilnimi rastlinami.

Samo dobri dve leti po izdaji uspešnice knjige Jožeta Majes, ki je bila prodana v več kot 10.000 izvodih, je tu nov, po besedah avtorja še boljša knjiga Zdravnik zdravi, narava ozdravi DRUGI DEL. Knjiga ima nekaj več kot 200 strani, trde platnice in veliko dobrih poučnih fotografij. V njej so zaobjete nove rešitev za različne težave in bolezni. Poleg tega so v knjigi opisane nove rastline, njihovo delovanje, priprava in pa seveda fotografije. Tokratni bogati zakladnici zdravja je Jože Majes dodal še pisma ljudi, v katerih opisujejo svoje težave in rešitve, ki so jih našli v naravi in zdravilnih rastlinah. Avtor ostaja zvest svojemu preprostemu slogu, kjer globoko in dragoceno znanje podaja na ljudem razumljiv in dostopen način, kot so to nekdaj počeli modreci, patri in drugi ljubitelji narave in zdravilnih rožic.

Izkoristite posebno priložnost:
Ob nakupu knjige pridobite možnost nakupa DVD-ja istega avtorja: Narava zdravi po znižani ceni = 10€ namesto 20€.
Če se odločite za to opcijo v OPOMBI pri naročilu zapišite: NAROČAM TUDI DVD.