Nahajate se v skupini 1 MANUFAKTURA ->

GEL ZA PRHANJE SIVKA, 300ML
 
Šifra artikla
8591113027708
Redna cena
8,25 EUR
 
Spletna cena
7,84 EUR
 
Prihranek
(5,00%) 0,41 EUR
 


Dodaten opis:
Osvežujoč, rahlo penast GEL ZA TUŠIRANJE SIVKA z dragocenimi naravnimi sestavinami naredi kožo svilnato gladko in čisto ter ji zagotavlja odlično nego. Zahvaljujoč sestavinam: mehčalni termalni soli iz Carlsbad mineralnih vrelcev, blažlnim izvlečkom žit, vlažilnem olivnem olju, lanolinu za mehčanje in pomirjujočem pantenolu, gel zagotavlja koži občutek ugodja, podpira njeno regeneracijo in je primeren za vsakodnevno uporabo. Z značilno aromo sivke zagotavlja popolno sprostitev.

ZAKAJ JE KOZMETIKA MANUFAKTURA TAKO POSEBNA?

Kozmetika je zasnovana na izjemni tradiciji svetovno poznanega češkega zdravilišča Carlsbad (Karlovy Vary). Temelji na uporabi plemenitih termalnih soli iz Carlsbad mineralnih vrelcev in visokokakovostnih rastlinskih izvlečkov. Zaradi edinstvene sestave soli Carlsbad vrelcev, izvira iz njih ena najbolj zdravilnih termalnih vod na svetu. Njihov izjemen učinek na organizem, kot celoto, je dokazan s številnimi balneološkimi raziskavami in zadovoljstvom njenih uporabnikov.

Termalna sol čisti kožo, pospešuje prekrvavitev, osvežuje, obnavlja in izboljšuje kožo na zelo naraven način. Zahvaljujoč uravnoteženi kombinaciji naravnih sestavin Manufaktura kozmetika neguje kožo, široka paleta arom iz zelišč, sadja in začimb ugodno vplivajo na počutje, privlačen dizajn polepša vsak dom.

Proizvajalec:
Český národní podnik, s.r.o.
MANUFAKTURA
Melantrichova 17, 110 00 Praha 1