Nahajate se v skupini 1 MANUFAKTURA ->

KOPALNA SOL VRTNICA, 355G
 
Šifra artikla
8591113027760
Redna cena
8,25 EUR
 
Spletna cena
7,84 EUR
 
Prihranek
(5,00%) 0,41 EUR
 


Dodaten opis:
Romantična KOPALNA SOL VRTNICA s termalno soljo in dodatkom vrtnice pomaga simulirati obtok in ustvarja prijetno počutje, medtem ko sol oskrbi kožo s pomembnimi minerali. V kopeli se telo spodbudi na več ravneh hkrati: topla voda, minerali in dišeča olja prodirajo v telo skozi kožo, z inhalacijo pa sproščamo notranjo in zunanjo napetost, utrujenost in stres. Kopel s soljo tudi spodbuja presnovo in pomaga telesu, da se popolnoma regenerira.

Raztopite cca 100g soli v vroči vodi in užicajte v sproščujoči kopeli, nato sperite kožo z vodo.

ZAKAJ JE KOZMETIKA MANUFAKTURA TAKO POSEBNA?

Kozmetika je zasnovana na izjemni tradiciji svetovno poznanega češkega zdravilišča Carlsbad (Karlovy Vary). Temelji na uporabi plemenitih termalnih soli iz Carlsbad mineralnih vrelcev in visokokakovostnih rastlinskih izvlečkov. Zaradi edinstvene sestave soli Carlsbad vrelcev, izvira iz njih ena najbolj zdravilnih termalnih vod na svetu. Njihov izjemen učinek na organizem, kot celoto, je dokazan s številnimi balneološkimi raziskavami in zadovoljstvom njenih uporabnikov.

Termalna sol čisti kožo, pospešuje prekrvavitev, osvežuje, obnavlja in izboljšuje kožo na zelo naraven način. Zahvaljujoč uravnoteženi kombinaciji naravnih sestavin Manufaktura kozmetika neguje kožo, široka paleta arom iz zelišč, sadja in začimb ugodno vplivajo na počutje, privlačen dizajn polepša vsak dom.

Proizvajalec:
Český národní podnik, s.r.o.
MANUFAKTURA
Melantrichova 17, 110 00 Praha 1