Nahajate se v skupini PLAVICA
Izdelki blagovne znamke Geaherb združujejo energijo prastarih elementov narave, kot so glina, zdravilne rastline, les… Naše vodilo je slogan: Izdelki, podprti s strani narave!

 

Izberite podskupino
KNJIGA - klikni za podrobnejši pregled
Jože Majes iz zeliščarske kmetije Plavica prihaja iz stiške šole. Ko je pred 16 leti propadlo podjetje, kjer je bil zaposlen, se je odločil za novo pot. Opazil je, koliko knjig izide o zdravilnih rastlinah, ljudje pa jih ne poznajo. To so bili začetki zeliščarske kmetije Plavica. Sam pri svojem delu uporablja od 120 do 130 zdravilnih rastlin, pozna pa jih več kot 500.
J.PASTA - klikni za podrobnejši pregled
Jožefova pasta je vodilni izdelek Kmetije Plavica narejen po unikatnem receptu.
ČAJI - klikni za podrobnejši pregled
"Najboljše zdravilo raste pred domačim pragom" Hildegard von Bingen
Na kmetiji PLAVICA smo za Vas pripravili številne izdelke. Na biološki in tradicionalni način pridelani, in nabrani v neokrnjenih delih narave, z navdihom in znanjem Patra Ašiča, izdelani po tradicionalnih postopkih ljudskega zdravilstva, ki se je skozi stoleja uporabljalo na slovenskih tleh, so naši proizvodi nastajali skozi desetletja in so s strani obiskovalcev naše kmetije že mnogokrat preverjeni.
Zelišča - klikni za podrobnejši pregled
Široka ponudba zdravilnih rastlin večinoma ekološke pridelave. Če katerega zelišča ne boste našli nas prosim pokličite (07/30 66 830, 041 887 362) ali pošljite mail info@k2m.si.
MAZILA - klikni za podrobnejši pregled
Mazila Kmetije Plavica so narejena iz popolnoma naravnih sestavin: beli in rumeni vosek, olivno olje in izvlečki zdravilnih rož. Primerna so za zunanjo uporabo predvsem različnih kožnih, žilnih, mišičnih in kostnih obolenj.
TINKTURE - klikni za podrobnejši pregled
Tinkture Plavica nastanejo z namakanjem zdravilnih rož v domače žganje in zorjenjem po tradicionalnih postopkih. Primerne so za uživanje, kot tudi za masažo telesa.
OLJA - klikni za podrobnejši pregled
Hladno stiskana olja so tista olja, ki nastajajo mehansko s stiskanjem, pri čemer temperatura nač eloma ne naraste preko 27 stopinj C. Olja iz naše ponudbe so eko-naravna, predelana v Sloveniji. Žlička, dve priljubljenega olja na dan nas okrepi, varuje zdravje ter predstavlja dolgoročno preventivo.
SIRUPI - klikni za podrobnejši pregled
Sirupi Kmetije plavica so izdelani po tradicionalnih receptih.
GLINA - klikni za podrobnejši pregled
Glina ima, kot živ organizem posebno sposobnost, da absorbira nečistoče. Ne glede na to, kako jo uporabljamo, bo našla mesto, kjer mora delovati in samodejno očistila naše telo in se kot taka izločila iz telesa. Poleg tega, je glina polna mineralov in zdravilnih snovi, njeni delci pa nosijo energijo, ki se prenaša na nas, v primeru, da jo uporabljamo. Za notranjo uporabo imamo pripravljeno prečiščeno sivo glino v prahu, za občutljive dele telesa uporabljamo glineno mazilo za ostale obloge pa glineno blato.
BONBONI - klikni za podrobnejši pregled
Izdelani so iz naravnih sestavih, brez umetnih dodatkov, z naravnimi aromami in barvili ter izvlečki zdravilnih rastlin in tako združujejo zdravo z dobrim. Primerni so tudi kot darilo za vse, ki cenijo lične, kakovostne izdelke iz naravnih sestavin, saj so hkrati okusni in zdravi.
OSTALO - klikni za podrobnejši pregled
Tukaj lahko izbirate med izdelki, ki niso uvrščeni v ostale skupine.Akcijski izdelki
Zapis 0 do 0 od skupaj 0