Nahajate se v skupini MANUFAKTURA
Tradicionalna kozmetika naravnega zdravilišča Carlsbad (Karlovy Vary) je našla navdih v tradiciji in zgodovini tega slavnega zdraviliškega mesta. Edinstvena serija ročno izdelanih kozmetičnih izdelkov bo vašo kopalnico spremenila v vaše lastno naravno zdravilišče. V kolekciji kozmetičnih izdelkov so uporabljene visokokvalitetne in dragocene naravne sestavine iz tega najslavnejšega češkega zdravilišča.

 

Izberite podskupino
Pivna kozmetika - klikni za podrobnejši pregled
"Pivna" kozmetika je osnovana na večstoletni tradiciji češkega piva, njegovi izjemni kvaliteti, priznani po celem svetu. Pivo je univerzalni vir vseh B vitaminov, elementov v sledovih in mineralov, ki pomembno podpirajo obnovo kože ter krepijo njeno naravno odpornost na vplive okolja. Hmelj čisti, pomirja ter mehča kožo. Zaradi naštetih lastnosti smo se pri Manufakturi odločili razviti originalno kolekcijo kozmetike z dodatkom piva ali pivskega kvasa. Pri nas lahko tako preiskusite regenerativni ”pivo” šampon, ”pivo” kopel za pomirjanje, osvežilni ”pivo” gel za tuširanje in ”pivo” milo.
Igrače Krtek - klikni za podrobnejši pregled
Originalna serija igrač Krtek, katerega lik je ustvaril Zdeněk Miler. Risanka Krtek je bil velika uspešnica na Češkoslovaškem, v Vzhodni Evropi, Nemčiji in Sloveniji, saj je bila predvajana v več kot 80 državah.
Kopalni pripomočki in dodatki - klikni za podrobnejši pregled
Poleg vrhunskih kozmetičnih proizvodov smo v Manufakturi poskrbeli še za visoko kvalitetne kopalne pripomočke s katerimi zaokrožujemo celostno ponudbo za ustvaritev vašega lastnega hišnega wellnessa. Ponudbo zaokrožujemu tudi s kopalniškimi dodatki za ustvarjanje pravega ambienta.
Akcijski izdelki
Zapis 0 do 0 od skupaj 0