Nahajate se v skupini PISARNIŠKI MATERIAL
Predstavljamo vam bogato ponudbo pisarniškega materiala po ugodnih cenah. Ponujamo vam celoten nabor izdelkov za pisarniško uporabo, pri tem pa vam zagotavljamo ažurnost, in tržne cene. Podjetjem pa nudimo posebne ugodnosti: stalnim strankam po dogovoru omogočimo brezplačno dostavo in količinske popuste! Prav tako se pri izboru artiklov prilagajamo vašim željam in potrebam, tako da na zalogi posebej za vas hranimo artikle, ki jih sicer morda ni v naši e-trgovini.

 

Izberite podskupino
Potrošni material za rač. in tiskalnike - klikni za podrobnejši pregled
Ponujamo vam zapisljive medije (CD-je, DVD-je...), papir za faks, računske trakove... Po naročilu lahko pri nas dobite tudi tonerje in kartuše za vse vrste tiskalnikov.
Papirna galanterija - klikni za podrobnejši pregled
Na voljo vam je širok izbor papirjev (različne velikosti, barvni papir, risalni papir...), etikete, navadne in podložene kuverte, zvezki, samolepilni lističi, papirne kocke, etikete in podobno.
Pisala - klikni za podrobnejši pregled
Nudimo vam različna pisala: kemične in navadne svinčnike, označevalce teksta, barvna in gel pisala, korekturna sredstva (radirke, edigs, brisalec črnila), šilčke, voodporne flomastre različnih debelin...
Pisarniška galanterija - klikni za podrobnejši pregled
Imamo tudi vse, kar ne sme manjkati pri delu v pisarni: spenjači, luknjači, ravnila, lepila, sponke, tehnični noži, škarje, različni lepilni trakovi in podobno so drobnarije, brez katerih v pisarni pač ne gre.
Arhiviranje in organiziranje - klikni za podrobnejši pregled
Za pregledno urejanje vaših dokumentov imamo za vas različne registratorje, ovojnice za registratorje, mape, ovoje za spise, ovojnice za vlaganje ter material za vezavo.
Alea obrazci - klikni za podrobnejši pregled
Ponujamo vam raznovrstne Alea obrazce - Potni nalog, Blagajniški izdatek, Blagajniški prejemek, Dobavnica, Račun, Paragonski blok ipd., navadne ali samokopirne.Akcijski izdelki
Zapis 0 do 0 od skupaj 0