Nahajate se v skupini ZALOŽBA
Ponudba Založbe K2M obsega dela družinskih avtorjev: Slavko Klančičar, Vesna Majes Klančičar in Jože Majes. Ponudbo razširjamo še s knjigami vezanimi na lokani prostor Dolenjskih Toplic.

 

Izberite podskupino
Vesna Majes Klančičar - klikni za podrobnejši pregled
Vesna Majes še vedno verjame v škrate in vile. Kot deklica je ure in ure tavala po okoliških travnikih, lovila metulje, nabirala rože in iskala izgubljena kraljestva. Še danes ima najraje trenutke, ko je čisto sama, da lahko v miru meditira, piše, ustvarja. Rada ima maline, melonin sladoled, rože in živali. Včasih na zajtrk povabi metulje in takrat je prav fina. Vesolje ji je naklonilo čarobno idejo, kako združiti glino in zdravilne rastline, tako, da iz obojega nastane zdravilna skodelica Geaherb.
Slavko Klančičar - klikni za podrobnejši pregled
Slako Klančičar je pesmi je pričel pisati že kot gimnazijec za razredno glasilo. Kasneje je prispevke redno objavljal v Dolenjskem gozdarju, glasilu Gozdnega gospodarstva Novo mesto. V Dolenjskem listu in drugje se je oglašal s humoreskami, glosami in anekdotami. Nekaj prispevkov je bilo objavljenih tudi v zbornikih LIKUSA, literarnega kluba upokojencev Slovenije. Skupaj s člani literarne sekcije upokojencev iz Dolenjskih Toplic je do sedaj izdal štiri zbirke pesmi. Redno sodeluje s prispevki in nastopi na kulturnih prireditvah v domačem kraju in na Dolenjskem.
Jože Majes - klikni za podrobnejši pregled
Jože Majes iz zeliščarske kmetije Plavica prihaja iz stiške šole. Ko je pred 16 leti propadlo podjetje, kjer je bil zaposlen, se je odločil za novo pot. Opazil je, koliko knjig izide o zdravilnih rastlinah, ljudje pa jih ne poznajo. To so bili začetki zeliščarske kmetije Plavica. Sam pri svojem delu uporablja od 120 do 130 zdravilnih rastlin, pozna pa jih več kot 500.
Knjige o Dolenjskih Toplicah - klikni za podrobnejši pregledAkcijski izdelki
Zapis 0 do 0 od skupaj 0