NAVODILA ZA NAKUPOVANJE

1. korak
Za pregledovanje naše ponudbe registracija ni potrebna. Pred samim zaključkom nakupa pa je prijava NUJNA. Vsak posameznik se mora najprej registrirati, preden lahko opravi nakup. To stori s klikom na link Prijava. Odpre se novo okno, kjer mora vpisati svoje podatke in na koncu zadevo potrditi.

2. korak
Sledi prijava (s klikom na gumb Prijava), kjer vnese vsak posameznik svoj elektronski naslov in geslo. Ko to opravi, se zgoraj desno pojavi njegovo ime, možnost odjave iz sistema ter možnost spreminjanje svojih podatkov.

3. korak
Ko uporabnik izbere željen artikel, ga s klikom na gumb V košarico prenese tja. Skozi celoten čas, ko je uporabnik prijavljen, ima vpogled v vsebino košarice na desni strani zgoraj. Vsak trenutek lahko pogleda v košarico in po želji spremeni količino artiklov ali jih povsem odstrani.

4. korak
Ko uporabnik izbere željene artikle, lahko zaključi nakup. Odpre se zaključevanje naročila, kjer uporabnik preveri podatke o nakupu in podatke o dostavi. Uporabnik izbere način plačila in naročilo zaključi. Po elektronski pošti dobi potrdilo o nakupu.

5. korak
Če si uporabnik o nakupu premisli, v košarico pa je že dal artikel, ga lahko pri pregledovanju vsebine košarice kadarkoli izbriše s klikom na Briši ali postavi količino na 0.