TURIZEM
LONČARSTVO
ŠPORT
PRODAJALNA
ZALOŽBA
 
 
GEAHERB
DARILA K2M
MANUFAKTURA
COLOROBBIA
 

 

E-TRGOVINA
DEJAVNOSTI
domov | kontakt | e-trgovina | blog | facebook | povezave
© 2010 K2M d.o.o. Vse pravice pridržane.

Iskalnik po k2m.si


07/30 66 830Blagovna znamka Darila K2M združuje pod svojim okriljem izdelke, ki jih poleg vizualne
privlačnosti zaznamuje tudi visoka kvaliteta. Prav vse, kar se skriva pod tem imenom, je ročno
izdelano in primerno za še tako zahtevnega kupca.
     
   
DROBNI GLINENI IZDELKI
Podarimo jih iz srca z mislimi, da bodo obdarovancu prinesli srečo, veselje, modrost… Primerni so za obdarovanje gostov na porokah, okroglih obletnicah, različnih srečanjih ali pa kot presenečenje in drobna pozornost tistim, ki jih imamo radi.
-IZDELKI-
 
     
   
KERAMIKA S ČIPKO
V tej nostalgični kolekciji smo združili glino z neskončno raznolikostjo in prepletenostjo nitk v nežnih vzorcih čipke. Tako glina kot čipka sta v našem prostoru prepoznani in cenjeni kot prastaro izročilo naših babic in dedkov.
-IZDELKI-
 
     
   
UPORABNA KERAMIKA
Ročno narejeni izdelki izrazito unikatne vrednosti namenjeni vsakodnevni uporabi. Tako lončke kot sklede lahko uporabljate ob različnih priložnostih. Čaj ne bo nikoli tako zadišal kot iz unikatnega na vretenu izdelanega lončka in piškoti ne bodo tako slastni kot tisti, ki bodo postreženi iz izbrane keramike.
-IZDELKI-
 
     
   
DEKORIRANA VINA
Izbranim kakovostnim in vrhunskim vinom iz vse Slovenije smo v K2M dodali posebno noto z ročno izdelano dekoracijo, ki jih spremeni v nekaj posebnega. Vina so lepa pozornost za vse priložnosti, dekorirana pa niso le okusno, temveč tudi lepo darilo.
-IZDELKI-
 
     
    LESENE RAGLJE
Šega ragljanja se je v Sloveniji ohranila v času velikonočnih praznikov, ko se na veliki četrtek namesto zvonov oglasijo raglje.
-IZDELKI-
 
 
 
BLAGOVNE ZNAMKE