TURIZEM
LONČARSTVO
ŠPORT
PRODAJALNA
ZALOŽBA
 
 
GEAHERB
DARILA K2M
MANUFAKTURA
COLOROBBIA
 

 

E-TRGOVINA
DEJAVNOSTI
domov | kontakt | e-trgovina | blog | facebook | povezave
© 2010 K2M d.o.o. Vse pravice pridržane.

Iskalnik po k2m.si


07/30 66 830


 

Vabimo vse, ki vas pot zanese v Dolenjske Toplice in vas zanimajo unikatni izdelki slovenskih rokodelcev, da se oglasite v naši prodajni galeriji.

Takšni izdelki so enkratna osebna in poslovna darila ter okras v vašem stanovanju.
Poudarek je na izdelkih s certifikatom domače in umetnostne obrti in tipičnih spominkih.
Pri nas boste med drugim našli: lončarske izdelke in unikatno keramiko, pletene izdelke iz vrbovega šibja, izdelke iz slanega testa, tradicionalne lesene izdelke, belokranjske prtičke in pisanice, klekljane izdelke, izdelke iz čebeljega voska, panjske končnice, umetniške slike...
K postanku v naši trgovinici vabimo tudi skupine izletnikov, za katere po želji pripravimo tudi program.

Nekaj izmed naših izdelkov si lahko ogledate na povezavah: DARILA K2M in GEAHERB.

Darilnem programu se prilega tudi ponudba naravnih izdelkov (mila, eterična olja, dišavne palčke, kozmetika na osnovi medu, ekološki med in ekološke čajne mešanice kmetije PLAVICA), ki jo prav tako dobite na naših policah.

V delu naše trgovine predstavljamo tudi naravno kozmetiko MANUFAKTURA ki izvira iz svetovno znanega češkega zdravilišča Carlsbad osnovane na bazi termalne soli, ki jo pridovajo na tamkajšnjih vrelcih termalne vode.

V delu prodajalne ponujamo tudi pisarniški material (za bližnja podjetja organiziramo tudi dostavo), fotokopiranje, knjižni program (katalog knjig: ZALOŽBA K2M).

Ker se sami ukvarjamo z lončarstvom, imamo urejen tudi kotiček s hobby materialom, ki je potreben pri ustvarjanju iz gline: bela in rdeča glina, glazure, podglazurne barve, orodja in pripomočki, čopiči, akrilne barve, das masa, peči za žganje keramike... Več o ponudbi si lahko ogledate na povezavi HOBBY PROGRAM.

VABLJENI
 
BLAGOVNE ZNAMKE